Een klassiek bureau is een bureau dat typisch rechthoekig van vorm is. Het heeft een plat oppervlak en twee zijden die groter zijn dan de andere twee. De bovenkant van het bureau is meestal gemaakt van hout, maar sommige bureaus kunnen van metaal of glas zijn gemaakt.

Klassiek Engels bureau

Het Engelse bureau is een schrijfbureau met een schuine bovenkant en een scharnierende voorkant die kan worden geopend om toegang te krijgen tot de bovenkant van het bureau.

Het is meestal gemaakt van mahonie, eiken of walnoot. Door de schuine bovenkant is er meer ruimte voor schrijfgerief op het bureaublad als het gesloten is.

Klassiek houten bureau

Een klassiek houten bureau is meestal gemaakt van hout of metaal. Het heeft twee lades voor het opbergen van kantoorbenodigdheden en andere kantoorbenodigdheden. Het heeft ook een ruimte voor de computer en stoel aan weerszijden van het bureau. Een klassiek houten bureau kan op veel manieren worden gebruikt zoals een kantoor, slaapkamer, bibliotheek, keuken, etc.

Klassiek bureau wit

Een klassiek wit bureau is een bureau met een wit oppervlak. De witte oppervlakken zijn meestal gemaakt van laminaat, melamine of formica. De witte kleur wordt vaak geassocieerd met netheid en ordelijkheid.

You May Also Like