Een klassiek bed is een bed met een hoofd- en voeteneinde. Het is meestal gemaakt van hout en heeft een matras erop. De matras kan veerkrachtig zijn of niet. Het meest voorkomende type bed in de Verenigde Staten is een queensize bed van 60 bij 80 inch.

Klassiek houten bed

Een klassiek houten bed is een tijdloos meubelstuk dat nooit uit de mode zal raken. Het is perfect voor elke slaapkamer, of het nu modern of traditioneel is. Het kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals grenen, eiken of mahonie. Wil je een beetje luxe toevoegen aan je slaapkamer, dan kun je kiezen voor een bed met een frame van metaal of messing. Een klassiek houten bed is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en maten. Zodat het bij uw matras past en u voldoende opbergruimte onder het frame heeft.

Klassiek spijlen bed

Het klassieke spijlen bed is een type bed dat is gemaakt van metalen spijlen. De staven zijn meestal gemaakt in een lattenstijl om luchtcirculatie mogelijk te maken en om de matras te ondersteunen. Het is een klassieke bed dat zeer stijlvol en modern kan zijn als het goed wordt gedaan. Met zijn strakke design en eenvoudige maar stijlvolle look zal dit type bed nooit uit de mode raken.

Engels klassiek bed

Het ontwerp van een Engels klassiek bed is gebaseerd op traditionele stijlen uit Engeland. Dit omvat het hebben van een hoofd- en voetbord met vier palen, die vaak van hout of ijzer zijn gemaakt.

Klassiek bed frame

Een modern bedframe is een geweldige manier om uw slaapkamer er comfortabeler uit te laten zien. Maar als je op zoek bent naar iets meer klassieks, dan is een klassiek bedframe misschien wel de perfecte keuze voor jou. Een klassiek bedframe heeft de klassieke stijl van een ouderwets bedframe, maar is dankzij nieuwe technologieën toch licht en stevig genoeg om in je slaapkamer te gebruiken.

You May Also Like