Heb je net een nieuw huis gekocht, dan moet er vaak van alles aan de woning gedaan worden. Je moet zorgen dat de woning ook een thuis wordt en dus begint deze nieuwe fase in je leven vaak met een verbouwing. Bij een verbouwing komt altijd heel veel bouwafval vrij en het is zaak om te zorgen dat je dit afval goed kunt afvoeren. Zorg er in ieder geval voor dat het afval niet gaat ophopen omdat je dan werk van het werk hebt. Afval moet je altijd een keer door je handen laten gaan, dus zorg ervoor dat je goede afvalcontainers hebt staan waarmee je je bouwafval snel kunt afvoeren. Wij laten je graag zien waar je moet zijn om te zorgen dat je voordelig een bouwafval container huren kunt zodat jij een vliegende start kunt maken met jouw verbouwing. 

Ieder afval zijn eigen container

Bouwafval komt in vele soorten en maten. Het is daarom belangrijk om alvast een inschatting te maken van het soort afval dat je gaat creëren. Het kan zijn dat je muren gaat slopen in je nieuwe huis. In dat geval is het goed om te zorgen dat je een puincontainer huurt. Je kunt containers in diverse afmetingen huren, dus bekijk even goed wat je nodig hebt. Hou je niet in qua inhoud van je container omdat je zult zien dat je heel snel een aantal vierkante meters aan puin hebt. Denk je juist veel houtafval te gaan voortbrengen? Dan is het goed om te zorgen dat je een houtcontainer gaat huren. Hoe beter het je lukt om al je afval te scheiden, hoe voordeliger het wordt om je afval te laten afvoeren. 

Geen plek voor een container? 

Het kan gebeuren dat je geen ruimte hebt om een grote container neer te zetten. In dat geval kun je ook gebruikmaken van grote afvalzakken. Deze zakken kun je gewoon online bestellen en vervolgens worden ze via de post geleverd. Je kunt de zak voor je deur neerzetten en je afvalverwerker kan hem gelijk komen ophalen. Zo staat de zak maar heel kort even voor je deur en bezorg je er anderen geen overlast mee. Dat alles terwijl jij toch snel van jouw afval af bent. Bekijk even hoeveel zakken jij nodig zou kunnen hebben en bestel er gelijk een aantal zodat je nooit zonder zak komt te zitten. 

Ook voor je tuinafval 

Misschien ben je op dreef en wil je ook je tuin gelijk meepakken. In dat geval is het goed om te weten dat je ook een container voor tuinafval kunt huren. Hier kun je alles deponeren wat je maar in je tuin hebt staan, zolang het tenminste vergankelijk is. Voel je dus vrij om al je struiken, takken en andere planten in deze containers te doen. Je afvalverwerker zal er blij mee zijn.

You May Also Like