Interieur- en woonboeken zijn een geweldige manier om je te helpen erachter te komen welke meubelstukken je moet kopen, de beste verfkleuren voor je kamer en hoe je het meeste uit je ruimte kunt halen. Deze boeken kunnen je ook helpen te bepalen welke finishing touch moet worden toegevoegd om van jouw huis een werkelijk unieke woonruimte te maken.

Hoe krijg ik een heerlijk huis

In dit boek wordt uitgelegd hoe je een mooi huis kunt krijgen. Ideeën voor het krijgen van een mooi huis:

  • Koop een huis waar nog wat aan gedaan moet worden. Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen ruimte te creëren en deze in te richten zoals jij dat wilt.
  • Zoek een architect of ontwerper om je te helpen uw droomhuis waar te maken.

Het grote interieurboek

Frida Ramstedt heeft een uitgebreide gids samengesteld voor het inrichten van uw huis. Van kleur tot meubels en alles daartussenin, ze verkent de fundamenten van interieurontwerp en styling.

De Interieurbijbel

De Interieurbijbel is een klassieker in zijn genre en twaalf jaar na de eerste publicatie blijft het een absolute must voor iedereen die gepassioneerd is door mooie interieurs. Van de bestsellerauteur van The Room Bible komt een verzameling van 100 inspirerende en praktische essays om je te helpen bij het plannen van uw ideale huis.

The Kinfolk Home

Kinfolk is een online magazine dat lezers lifestyle-inhoud biedt voor de moderne bohemien. Het tijdschrift is sinds de lancering in 2010 exponentieel gegroeid en heeft nu meer dan 320.000 abonnees. Enkele van de meest populaire artikelen van Kinfolk gaan over huisontwerp en het kunstzinnige leven.

The Interior Design Handbook

Het boek is een inspirerende gids die je helpt om je huis met gemak te stylen, wat je budget of smaak ook is. Dit is een nieuwe bijbel over interieurdesign, geschreven door een ervaren huisstylist die een hele Scandinavische generatie heeft gecoacht in de kunst van het creëren van huizen die zowel mooi als functioneel zijn.

De kamerplantenbijbel van Mama Botanica

Mama Botanica is een plantenkwekerij die planten levert voor alle gelegenheden. Ze bieden ook handleidingen voor plantenverzorging en tips voor het verzorgen van je planten.

Dit is de kamerplantenbijbel – een gids voor het verzorgen van planten in je huis. Het bevat tips over hoe je de juiste plant voor je huis kunt kiezen, hoe je deze in leven kunt houden en welke problemen je ermee kunt tegenkomen.

Een huis vol planten – Kennis en inspiratie voor je eigen urban jungle door Mama Botanica

Een huis vol planten – Kennis en inspiratie voor je eigen stadsjungle van Mama Botanica is een boek over hoe je een groene ruimte in huis kunt creëren. Het bevat ideeën over hoe je de planten in leven kunt houden, wat voor soort planten je moet gebruiken en advies over hoe je ze moet verzorgen.

Het is onderverdeeld in hoofdstukken die de volgende onderwerpen behandelen:

  • Inleiding
  • Planten in huis
  • Wat zijn kamerplanten?
  • Waarom zou je kamerplanten hebben?
  • Hoe zorg je voor kamerplanten?

Stek Je Plant

Iris van Vliet is een Nederlandse botanicus met een PhD in plantenecologie. Ze blogt al meer dan tien jaar over planten en haar blog Mama Botanica groeide uit tot een van de populairste plantenblogs van Nederland.

Van Vliet begon haar blog als een manier om haar liefde voor planten met anderen te delen. In 2007 ontving ze de prestigieuze Plantijnprijs voor haar inspanningen om de natuur voor iedereen toegankelijk te maken. Van Vliet is ook auteur en schrijft over tuinieren en botanie in kranten en tijdschriften.

Opgeruimd!

“De japanse bestseller auteur Marie “”KonMari”” Kondo runt een befaamd consulting bedrijf in Tokio waar zij klanten help hun rommelig huis (en leven) om te zetten in inspirerende en serene ruimten.

Marie Kondo is een Japanse auteur van wiens boek The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze veroverde eerst de wereld met haar eerste boek, maar nu is ze op een missie om mensen over de hele wereld te helpen een meer georganiseerd en bevredigend leven te leiden.

Thuis Best

Dit boek is een handleiding voor het creëren van je droomhuis met hulp van Leonie Hendrikse en Froukje de Both. Het boek staat boordevol inspirerende beelden, tips en interviews over interieurontwerp.

Het boek is verdeeld in drie delen: woonkamer, slaapkamer en keuken. In elke sectie staan tips voor het creëren van uw eigen unieke stijl in deze kamers. Zo vindt je in het gedeelte woonkamer advies over hoe je uw muren kunt decoreren, welke meubels u moet kiezen en hoe je het als thuis kunt laten voelen.

You May Also Like