De bekroonde Swopper 3D-stoel zorgt voor een leuke en stimulerende zitervaring thuis of op kantoor. Gebruikers zijn altijd lovend geweest over deze innovatieve stoel, maar wat zijn de voordelen?

Wat is een Swopper kruk?

De Swopper Classic van Aeris is een van de meest dynamische actieve zitopties die je ooit hebt gezien. De stoel kan in elke richting leunen of wiebelen – voorwaarts, achterwaarts, zijdelings en alles daartussenin. De Swopper kruk kan ook op en neer veren. Ondanks dat de stoel veel bewegingsvrijheid heeft, is hij ongelooflijk stabiel door het extra brede onderstel. Als je actief probeert te blijven op kantoor, is de Swopper kruk wellicht de ultieme oplossing.

Helpt rugpijn te voorkomen

Deze actieve dynamische beweging houdt je hele lichaam in beweging. Deze beweging versterkt de buik-, rug- en beenspieren en voorkomt vele vormen van rugpijn. De 3D-beweging elimineert eenzijdige druk op de tussenwervelschijven en voedt de tussenwervelschijven en houdt ze fit en elastisch.

Stimuleert een goede houding

Je volgende positie is altijd je beste positie. De Swopper kruk stimuleert constante bewegingsveranderingen. Je gaat vaker rechtop zitten. De Swopper volgt jou als tegenhanger en vice versa zorgt ervoor dat je rug recht blijft – ook als je naar je bureau leunt.

Deze actieve zit zal het bovenlichaam versterken. Hierdoor komt het middenrif vrij en wordt de doorbloeding gestimuleerd. De bolle vorm van de zitting voorkomt drukpunten en opstoppingen. In beweging zitten stimuleert actief transport van het bloed terug naar het hart.

Houdt de banden en gewrichten fit

De Swopper kruk stimuleert frequente verandering van positie. Deze bewegingen houden de gewrichten constant in beweging. Dit stimuleert de vorming van synovia, verstevigt de ligamenten en pezen en voorkomt gewrichtsaandoeningen.

Is de Swopper kruk een goede investering?

Met het unieke vermogen van de Swopper kruk om te bewegen, simuleert het de natuurlijke compressie van de wervelkolom tijdens het lopen of rennen. Door het gebruik van de Swopper worden je rugspieren en tussenwervelschijven gevoed en fit gehouden – in plaats van ineen te zakken op een rugleuning.

Daarnaast zorgt de kruk er ook voor dat je gestimuleerd wordt om te bewegen tijdens het werken of studeren. Het heeft dus meerdere voordelen waardoor het zeker waard is om te in te investeren. Zeker als je iemand bent die een groot deel van de dag zittend doorbrengt. 
De Swopper kruk kan ook gekocht worden in verschillende hoogtes, kleuren en meer waardoor deze gepersonaliseerd kan worden op jouw maat.

You May Also Like