Als u op zoek bent naar een hoogwaardige dorpel voor binnen, dan is een kwartscomposiet dorpel echt iets voor u! Kwartscomposiet is een uitzonderlijk duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen en slijtage, zeer sterk is en vrijwel geen onderhoud vereist. Bij NATUURSTEENvakman.nl bieden we een uitgebreide collectie kwartscomposiet dorpels die perfect op maat kunnen worden gemaakt voor uw project. Uiteraard vertellen wij u hier graat wat meer over!

Maatwerk. 

Een van de voordelen van het bestellen van een kwartscomposiet dorpel bij ons is dat we elke dorpel op maat zagen, tot op de millimeter nauwkeurig. Altijd een dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl! Onze ervaren vakmensen gebruiken hun ambachtelijke vaardigheden om ervoor te zorgen dat uw dorpel precies aan uw specificaties voldoet. Of u nu een dorpel nodig heeft die slechts 2 cm breed is of een lange dorpel tot wel 230 cm, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Ook specifieke wensen zoals een hoekuitzaging of een verstekzaag is geen enkel probleem, dit bestelt u bij ons eenvoudig mee!

Collectie. 

Wat betreft kleuren en stijlen heeft u bij ons een ruime keuze binnen onze kwartscomposiet collectie. Of u nu de voorkeur geeft aan een stralend witte dorpel, een strakke zwarte dorpel, een trendy marmerlook dorpel, of een meer traditionele uitstraling zoals een hardsteen look dorpel, u vindt bij ons altijd een kwartscomposiet dorpel die bij uw project past.

Waarom kwartscomposiet?

Maar waarom zou u kiezen voor een dorpel van kwartscomposiet? Kwartscomposiet is samengesteld uit gemalen kwarts, kunsthars en kleurstoffen, waarbij het kwartsgehalte ongeveer 90-95% bedraagt. Dit maakt het tot een van de hoogwaardigste materialen op de markt. Een kwartscomposiet dorpel is vrijwel ongevoelig voor krassen en slijtage, en bovendien veel minder vatbaar voor vlekken dan bijvoorbeeld marmercomposiet. 

Omdat dorpels voor binnen meestal niet intensief worden belast, is marmercomposiet ook vaak prima en daarnaast een voordeligere optie. Maar als uw dorpel wel zwaar wordt belast, bijvoorbeeld als douche dorpel, of als u simpelweg de hoogste kwaliteit wilt, dan is kwartscomposiet de beste keuze. Bij NATUURSTEENvakman zorgen we ervoor dat u de perfecte kwartscomposiet dorpel krijgt voor uw project, op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit.

You May Also Like