Stellingkasten lijken op het eerste gezicht wat saai maar worden op dit moment steeds vaker gebruikt als een middel om je kantoor of kamer mee in te richten. Je kunt ervoor kiezen om een gebruikte stellingkast of stellingkast in de aanbieding te kopen, maar je kunt er ook één in zijn geheel zelf samenstellen. Zelf samenstellen? Ja dat klopt. Op het internet vind je sinds kort webshops waarin de mogelijkheid bestaat om zelf uw stellingkast samen te stellen. Hierdoor kunt u de stellingkast precies maken zoals voor uw ruimte gewenst is. Op het moment dat u bijvoorbeeld een kleine ruimte heeft kunt u deze zo praktisch mogelijk inrichten door een stellingkast op maat te maken.

Voordelen van een stellingkast

Het configureren van een stellingkast heeft daarnaast nog een ander voordeel. U kunt namelijk zelf bepalen hoeveel legborden u wil gebruiken in uw stellingkast. Hierdoor houd u na de installatie geen legborden over. Een ander voordeel is dat u goedkoper uit bent op het moment dat u meerdere stellingkasten besteld (in de breedte). Dit komt namelijk omdat u dan maar twee staanders tussen twee stellingkasten heeft. Dit is het gevolg van de samenstelling die per stellingkast bekeken wordt. Deze worden namelijk nadat ze online besteld zijn geconfigureerd op maat. Hierdoor heeft u altijd de goede producten snel in huis.

Stellingkast als boekenkast

Steeds populairder begint het tegenwoordig te worden om stellingkasten te gebruiken als boekenkast. Heel begrijpelijk, want boekenkasten zijn van hout en kosten ook nog eens veel geld. Tegenwoordig is het ‘industriële’ aspect in de kantoorwereld veel meer geaccepteerd. Daarmee bedoelen we dat er tegenwoordig geen verlaagde plafonds meer worden aangebracht in kantoren. De stellingkast past daarom ook steeds vaker binnen het plaatje van de ondernemer.

Ook op de gemiddelde werkkamer of zolderkamer wordt de stellingkast steeds vaker gebruikt als onderdeel van de inrichting. Het voordeel van de stellingkast is dat doormiddel van het aantal legborden er bepaald kan worden welke producten er in opgeslagen kunnen worden. Voor een boeken-stellingkast zijn er natuurlijk veel meer legborden nodig dan voor een stellingkast waarin bijvoorbeeld banden worden opgeslagen.

Langzamerhand lijkt de stellingkast zijn intrede te doen in de zakelijke wereld, maar wordt ook steeds vaker gebruikt als een onderdeel van de werk- en zolderkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like
Modern warm interieur
Read More

Modern warm interieur

Inhoudsopgave Hide Gebruik warme stoffenKnusse meubelsWarme vloerkledenWarme kleurenDesign fauteuils Het moderne warme interieur is een nieuwe designtrend die…