Bij Tent Trading zijn we trots op onze expertise in het ontwerpen, produceren en verkopen van eersteklas evenementententen en tijdelijke bedrijfshallen. Sinds 2020 hebben we onze horizon verbreed door ook de productie voor tentverhuurders te verzorgen. Ons indrukwekkende voorraad van meer dan 40.000 m2, gecombineerd met onze vaardigheid in maatwerk, maakt ons een unieke speler in de industrie. 

Ons team: jong, energiek en vol ambitie

Sluit je aan bij ons jonge en dynamische team, waar jouw energie en drive perfect passen! In ons kleine, maar effectieve team kun je snel schakelen en krijg je veel verantwoordelijkheid. En natuurlijk, na een productieve week, vieren we onze successen samen tijdens de vrijdagmiddagborrel. Klinkt dat als een werkomgeving die helemaal bij jou past? Bekijk hier dan de vacatures bij Tent Trading.

Jouw ontwikkeling: onze prioriteit 

Jouw persoonlijke en professionele groei is voor ons van groot belang. Samen met jou stellen we een ontwikkelingsplan op om jouw doelen en toekomstvisie te realiseren. Bij ons leer je niet alleen veel op de werkvloer, maar we bieden ook cursussen en opleidingen aan om je te helpen excelleren.

Uitdagende projecten 

Bij Tent Trading zijn geen twee dagen hetzelfde. Onze klanten komen met unieke verzoeken en wij leveren keer op keer. Van festivaltenten tot semipermanente opslaghallen, elk project is een nieuwe uitdaging waarin iedereen bijdraagt aan het succes. 

Technologie en innovatie 

We werken met geavanceerde technologieën zoals onze 15 meter lange CNC machine. We ontwikkelen zelfs onze eigen tent-configurators en hebben een toegewijde afdeling voor de ontwikkeling en optimalisatie van nieuwe tentmodellen. Onze aanwezigheid strekt zich inmiddels uit over vier landen, en we zijn nog lang niet klaar met groeien! 

Ga aan de slag bij Tent Trading als Allround Marketeer

Ben je enthousiast geworden over ons bedrijf? Ga dan aan de slag als onze nieuwe allround marketeer! Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om onze naamsbekendheid te vergroten en onze verkoop te stimuleren. Dit is je kans om je creativiteit en strategische inzichten in te zetten en een directe impact te hebben op het succes van Tent Trading. 

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een vooruitstrevend bedrijf waar innovatie, teamgeest en persoonlijke groei centraal staan? Dan is Tent Trading de plek voor jou!

You May Also Like