Ben je op zoek naar een nieuwe vloer die enorm veelzijdig is en waarmee je eindeloos kunt variëren zonder dat hierbij de kwaliteit van de vloer in het gedrang komt? Verdiep jezelf dan eens in de veelzijdigheid van pvc vloeren. Deze vloeren zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes, soorten, maten en designs. Zo kun je kiezen voor een pvc tegelvloer met een betonlook, maar ook voor een pvc vloer met houtstructuur die gelegd wordt in visgraatmotief. Wanneer je kiest voor een pvc vloer van een hoogwaardige kwaliteit die ook wel de naam spc vloer kent, ben je er ook van verzekerd dat je vloer langer meegaat dan de gemiddelde andere vloer.

Eyecatcher in je woonkamer 

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor je woonkamer? Ga dan deze keer eens niet op zoek naar allerlei nieuwe meubelstukken, maar ga eens op zoek naar pvc vloeren. Zo’n pvc vloer kan namelijk zeer zeker een echte eyecatcher zijn. Heb je wel eens gehoord van een vloer die gelegd is in een Hongaarse punt motief? Dit lijkt een beetje op een visgraatmotief maar is toch net iets anders. De Hongaarse punt is afkomstig uit Italië en is later enorm populair geworden in Frankrijk. Veel vloeren in Herenhuizen en statige panden werden in een hongaarse punt motief gelegd. Wil je eens iets anders dan anders? Dan is zo’n vloer wellicht iets voor jou.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Is duurzaamheid jou op het lijf geschreven? Ook dan is het zeker de moeite waard om jezelf eens te verdiepen in de veelzijdigheid van pvc vloeren. Misschien dacht je dat dit niet het geval was, maar zeker tegenwoordig is een pvc vloer een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Dit komt onder andere door de optimale levensduur van zo’n vloer dankzij de oersterke slijtlaag. Een pvc vloer gaat tegenwoordig gemiddeld zo’n 15 tot 30 jaar mee. Daarnaast heeft een pvc vloer geen chemisch onderhoud nodig wat maakt dat deze vloer ook zeer zeker milieuvriendelijk is. Af en toe een vochtige dweil eroverheen en je vloer is weer schoon. 

Watervast

Een ander voordeel van pvc vloeren is dat deze vloeren watervast zijn. Dit maakt ook meteen dat deze vloeren ook geschikt zijn voor in een badkamer. Was je nog op zoek naar de nieuwste badkamertrends? Dan is dit er zeker eentje van. Kies bijvoorbeeld voor een pvc vloer in tegelvorm en laat je creativiteit de vrije loop. Je kunt dus eigenlijk stellen dat een pvc vloer geschikt is voor iedere ruimte in je woning. Ga je op zoek naar een nieuwe vloer en is je oog gevallen op de veelzijdigheid van pvc vloeren? Let dan goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Goedkoop is immers duurkoop. 

You May Also Like