Nu ik in het vorige artikel al schreef over sfeer met lampionnen wil ik nog wel een sfeermaker onder de aandacht brengen namelijk sfeerkaarsen. Martijn Moes heb ik een tijdje geleden ontmoet en hij bleek een online winkel te runnen met sfeerkaarsen. Prachtige kaarsen om sfeer in huis of in de zomertijd buiten in de tuin of terras te creëren.

Online kaarsenwinkel

De online kaarsenwinkel heeft een bijzonder assortiment sfeer en geurkaarsen voor iedere gelegenheid en smaak, en elk seizoen en interieurstijl. In de kaarsenwinkel van Martijn vind je kristalkaarsen en designkaarsen in verschillende vormen en afmetingen. Wat ook nog wel bijzonder is is dat het mogelijk is om kaarsen op maat te laten maken als bedankje of relatiegeschenk.

Unieke kaarsen

Alle kaarsen onderscheiden zich van gewone kaarsen door het unieke ontwerp. Maar ook het materiaal en het productieproces van hun kaarsen zijn wezenlijk anders. Een groot deel van het assortiment kaarsen is gemaakt van stearine was. Deze stearine was is plantaardig van oorsprong en wordt uit de vruchten van palmbomen gewonnen.

Design kaarsen

De design kaarsen worden gefabriceerd van hoogwaardige paraffine, gewonnen uit aardolie. Deze exclusieve kaarsen, met een bijzondere glans, worden geheel met de hand gemaakt. De kaarsen van Martijn zijn echte kwaliteitskaarsen en niet de doorsnee kaarsen die je overal kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like