Ben jij op zoek naar een manier om je sloten op een goede manier te vervangen? Dan is het verstandig om slotenmaker Emmen in te schakelen. De slotenmaker is namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van sloten en beveiligingen voor je woning. Daarnaast kun je ook altijd advies krijgen van de slotenmaker over welke sloten je precies in je woning moet plaatsen. Er zijn namelijk verschillende sloten te plaatsen op de deur van een woning. Wij leggen je graag de verschillende sloten uit.

Een gemakkelijk cilinderslot

Een van de meest gekozen sloten voor een voordeur is een cilinderslot. Je kunt een cilinderslot gemakkelijk door slotenmaker Assen laten plaatsen. Het grootste kenmerk van het cilinderslot is het gemak waarmee de deur op en dicht kan gaan. Het cilinderslot wordt altijd met een sleutel op het slot gezet en van het slot af gehaald. Vroegere cilindersloten zijn niet meer heel goed beveiligd, maar de nieuwste cilindersloten wel. Deze hebben namelijk een extra kerntrekbeveiliging. Hierdoor kunnen inbrekers minder snel het cilinderslot kapot krijgen, waardoor het inbreken moeilijker wordt.

Meerpuntssluiting voor je voordeur

Naast dat je voor een cilinderslot kunt kiezen, is het ook mogelijk om een meerpuntssluiting te kiezen. Dit slot heeft als kenmerk dat het niet op een plek dicht zit, maar op meerdere punten. Hierdoor is het voor de inbreker moeilijker om de woning binnen te treden. Er zijn namelijk meerdere punten van de deur die geforceerd moeten worden. Er zijn verschillende varianten van de meerpuntssluiting. Zo kun je kiezen voor een dubbele of meerdere punten waarop je de deur wilt sluiten. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende manieren om de deur te openen. De sluiting dient wel in veel gevallen in de deur gebouwd te worden, waardoor het slot prijziger uit kan vallen.

Bijzetsloten tegen de inbrekers

Tot slot heb je natuurlijk ook nog de keuze voor bijzetsloten. De naam verraad al een beetje waar ze voor zijn. De sloten worden bijgezet bij andere sloten. Zo kun je bijvoorbeeld een cilinderslot op de deur laten plaatsen. Als je vervolgens thuis bent, kun je de bijzetsloten ook op slot doen. Hierdoor heeft de inbreker niet alleen het cilinderslot dat kapot gemaakt moet worden, maar ook de extra bijzetsloten. Op deze manier wordt de inbreker vertraagd en is de kans groot dat hij niet bij je thuis komt inbreken.

You May Also Like